CORPULSMANAGER

CORPULSMANAGER

De hulpverlening eindigt niet wanneer de casus is beëindigd. De geregistreerde data is de sleutel tot het continu verbeteren van alle hulpverleningsprocessen. Dit komt niet alleen toekomstige patiënten ten goede, maar ook de efficiëntie van uw organisatie. Met corpuls.manager combineer je alle geregistreerde data en genereer je daaruit nieuwe kennis. Hierdoor behoud je overzicht en controle over uw gegevens, verdiep je in de details van een enkele missie of bekijk de hulpverleningen als geheel. Automatische uploaden van missies betekent dat de laatste informatie altijd direct beschikbaar is, weergegeven door middel van duidelijke grafieken en diagrammen. Ondersteund door artificial intelligence intelligentie ontdekt u nieuwe verbanden en wordt evaluatietijd bespaard.

manager.review

CORPULS.MANAGER REVIEW

Hoe werkte het team in het veld? Is er iets misgegaan? Zijn er opleidingsbehoeften? De antwoorden op deze en meer vragen worden gegeven door corpuls.manager REVIEW.

manager.analyse-

CORPULS.MANAGER ANALYSE

Alle hulpverleningsgegevens op één plek. Alle gegevens kunnen naar behoefte gefilterd en geanalyseerd worden en kan, indien nodig, ook geanonimiseerd worden. Of het nu gaat om onderzoek of administratie – corpuls.manager ANALYSE biedt optimaal beheer voor grote hoeveelheden data.

 

manager.admin

CORPULS.MANAGER ADMIN

Veel apparaten, één interface. Bij gebruik van meer dan één corpuls aed, is de corpuls.manager ADMIN de ideale partner. Statusrapporten, software-updates en configuratie voor alle apparaten op één plek.