CORPULS.MISSION

CORPULS.MISSION

CORPULS.MISSION

 

corpuls.mission is niet alleen een telemetrie- oplossing – het is een medisch communicatieplatform waarmee de patiënt in beeld wordt gebracht.

Specifieke kennis uit verschillende disciplines en van geselecteerde experts zijn cruciaal voor een adequate behandeling van de patiënt.
Met corpuls.mission brengen we kennis samen wanneer deze het hardst nodig is: gedurende de hulpverlening.

Door medische gegevens, chat, video en documentatie te combineren, wordt alle relevante informatie op één plek gebundeld en kan door alle betrokken hulpverleners, artsen en specialisten ingezien worden.

Specifiek ontworpen voor de speciale vereisten van prehospitaal gebruik, breekt corpuls.mission met de oude, lineaire communicatiekanalen. Naast de live curven en vitale parameters van de corpuls3T en corpuls3 is het ook mogelijk om D-ECG’s en foto’s van medicatieoverzichten of van de plaats van het incident te bekijken.  Dit alles in de gebruikelijke corpuls kwaliteit.

LIVE

De optimale oplossing voor telegeneeskunde – corpuls.mission  LIVE maakt de uitwisseling van vitale parameters, curven van diagnostische ECG’s in realtime tot aan de corpuls ECG-revolutie ECGmax van overal – naar elke plaats mogelijk.

CONFERENCE

CORPULS.MISSION CONFERENCE

 

De revolutionaire communicatie-oplossing  corpuls.mission CONFERENCE maakt applicatie- en patiënt gerelateerde communicatie via chat, audio en videotelefonie mogelijk volgens een geheel nieuw principe, optimaal afgestemd op de hulpverleners in het veld.

REPORT

CORPULS.MISSION REPORT

 

De volledige operationele documentatie van de anamnese tot de overdracht in collaboratieve en interactieve vorm. Alles met slechts een paar klikken. Documenteren kan niet sneller of effectiever.